Oktober Boerenkaas maand!

on

Ambacht en liefde voor dit mooie product zorgt ervoor dat er in Nederland heerlijke boerenkazen gemaakt worden. Bij Lecker proberen we zoveel mogelijk kazen en kaasjes uit Nederland in het assortiment op te nemen. De boeren en boerinnen verstaan hun vak als het om kaas maken gaat en ook de boeren speciaal kazen doet niet onder voor de populaire buitenlandse kaas.

Oktober is Boerenkaas maand en nu de dagen korter en donkerder worden hebben wij een paar speciale boerenkazen in huis gehaald. Ze staan natuurlijk klaar om te proeven! Buiten deze selectie hebben wij natuurlijk ons reguliere assortiment Boeren en Boeren biologische kazen en niet te vergeten de mooie kaasjes van Boerderij Köning of de Wolverlei waar ze heerlijke geitenkaasjes maken! en natuurlijk de Doruvael!

Zin in een lekker Boeren kaasfondue? Wij raspen hem vers voor je. Wil je eens variëren? Probeer eens een kaasfondue met Boeren Truffel of een andere kruiden kaas! Ga je liever voor makkelijk? Probeer dan kaasfondue in blik. Ambachtelijk bereid met kazen van de Boerderij en een Italiaanse wijn!

Wil je meer weten over de Boerenkazen? Recepten, inspiratie en veel informatie kun je vinden op: Boerenkaasmaand