Mont Vully

on

Mont Vully is een halfharde kaas gemaakt met gethermiseerde melk. Deze kaas is tijdens het rijpen ingewreven met Pinot Noir uit de streek, waardoor hij een uitzonderlijke smaak krijgt en geschikt is voor iedere gelegenheid! Deze kaas is zeer geschikt als dessertkaas, een mooie zachte smaak met een bijzondere uitstraling. 

Mont Vully is een voortreffelijke halfharde kaas, met zijn zachte, delicate textuur, zijn kleur variërend van ivoor tot lichtgeel en zijn milde en pure, licht pikante smaak, is deze originele kaas altijd een hit.

Trouwens: terwijl ze rijpen in de kelder, worden de individuele kaaswielen meerdere keren per week liefdevol gewassen met Pinot Noir, de rode wijn die afkomstig is van de hellingen van de berg Vully, en verrijkt met een natuurlijke kleurstof op basis van annatto. .

Zilveren medaille op de Wereldkampioen Kaaswedstrijd 2018!

Op de grootste internationale Cheese Contest die van 6 tot 8 maart 2018 in Madison, WI, VS werd gehouden, won de Mont Vully de zilveren medaille in zijn categorie.