Deze ambachtelijke toast wordt volgens oud familierecept geproduceerd. Dagelijks wordt de toast vers gebakken en terug gekoeld, om een dag later flinterdun te worden versneden en afgebakken tot krokante en smaakvolle toast.
De toast wordt gemaakt in de smaken Vijgen, Abrikozen, Pruimen, Cranberries en Gember. Door de ambachtelijke werkwijze heeft de toast een heerlijk krokante “bite”! Bij het openmaken van de verpakking komt de geur van verse toast je direct tegemoet.
De Toastvariantengaan samen met alle soorten kaas en pate’s
Vijg-amandel
Lekker met een stukje kaas en vijgencompote of met paté. Wij eten hem graag met een lekkere pittige camembert, Allemansvriend, Roquefort of Epoisses
Cranberry-hazelnoot
Lekker met een stukje kaas en rodebessencompote of met wildpaté. Wij eten hem graag met Blu 61 , Kleintje Koning Naturel of Farmhouse cheddar.
Abrikoos-pistache
Lekker met een zachte brie of geitenkaas met truffelhoning. Wij eten hem graag met onze favoriet; de Delice de Bourgogne
Gember-cashewnoot
Lekker met alle milde kaassoorten of een ziltige oude zoals de Oude Meije of een plakje Gooische Pikante
Pruim-walnoot
Lekker met blauwaderkaas, oude Hollandse kaas en pruimencompote