De aller lekkerste oude kaas van Bussum en de rest van de wereld

on

De Gooische Pikante heeft maar liefst 2 maal goud gewonnen op de kaaskeuring en die keuring bestaat uit kaasmeesters en consumenten.  De Gooische Pikante is een 1 jaar gerijpte kaas die nog lekker smeuïg is, al knispertje heeft en als toetje een heel klein zoetje.
Door de rijke smaakbeleving van de Gooische Pikante is deze heerlijke oude kaas niet alleen lekker op brood (op zondag eten wij hem op een geroosterd broodje met een lekker vers gekookt eitje en een beetje (truffel)mayo), ook is het een lekkere borrelkaas en vergeet hem zeker niet op de dessertplank. De Gooische Pikante is goed te combineren met diverse wijnen, port maar ook een goed biertje mag er bij!

 

De Gooische Pikante is nog heel goed snijdbaar, wij snijden graag plakken voor u, maar ook als rasp over bijvoorbeeld een lekkere pasta is het een pittige smaakmaker.

Wilt u de Gooische Pikante mee op vakantie? Wij sealen hem gratis voor u. De lekkerste oude kaas van Nederland is niet alleen in de Gooisemeren bekend, hij is vanuit onze winkel al de hele wereld over gevlogen.

Kortom een hele lekkere oude kaas die bij het Gooisch genieten hoort.  En uiteraard staat hij altijd klaar om lekker te proeven.