La Maison Guiot

on

In 1871 richtte de familie GUIOT een distilleerderij op die gespecialiseerd is in siropen en limonades. Een eeuw later, Bernard Guiot, achter-klein-zoon van de schepper, ontwikkelde de familie passie en besloot zich volledig te wijden aan de vervaardiging van siroop.

Hoeder van de oude smaken, het Huis GUIOT behoort tot gerenommeerde Monin groep sinds 2006 en heeft na verloop van tijd  dezelfde eis behouden. Goede ingrediënten, eenvoudige recepten, royaal geproportioneerd om je een puur concentraat van smaken te bieden.

Het Huis Guiot opent zijn deuren en nodigt je uit om een ​​duik in de kindertijd te nemen en herontdek je zintuigen: zijn ronde rode vruchten, zijn frisse citrus, de krachtige geuren van de planten … in een kleurrijk carrousel om uiteindelijk de onvergelijkbare smaak te ontdekken en te waarderen!

Dus laat je verleiden met het Huis van smaken, en laat je meevoeren door de authentieke smaken van onze jeugd en originele gastronomische creaties voor een moment van ontspanning en intens plezier.

Met de siropen van La Maison Guiot kun je talloze alcoholische, non alcoholische, desserts en andere gerechten maken!
Op onze website zullen we regelmatig recepten posten.

Binnenkort zijn er ook biologische siropen verkrijgbaar.