No Sugar Daddies Chocopasta

on

Het verhaal van de No Sugar Daddies:
No Sugar Daddies chocopasta bevat alleen van nature aanwezige suikers. Waarom? Wij als No Sugar Daddies willen onze kinderen (en onszelf 😉 ) niet vol proppen met suiker. Maar we zijn wel gek op chocopasta. Daarom hebben we deze chocopasta’s gemaakt.

Wie zijn de No Sugar Daddies?

Wij zijn Jurrian en Henk-Jan, twee jonge vaders. Toen we vlak na elkaar allebei papa werden, vroegen we ons af: wat is nou eigenlijk gezond broodbeleg voor onze kids? In de meeste producten voor op brood zit vaak heel veel suiker. Omdat onze kinderen de dag het liefst beginnen met een stapel boterhammen met chocopasta, wilden we ze een gezond maar minstens zo lekker alternatief bieden. Na héél veel proeven en testen is dat gelukt: No Sugar Daddies chocopasta bevat geen toegevoegde suikers en zit boordevol gezonde en herkenbare ingrediënten zoals dadels, plantaardige olie van zonnebloempitten, hazelnoten, melk en natuurlijk veel cacao. En het belangrijkste van alles: onze kinderen smullen er iedere ochtend van. Met als resultaat: elke ochtend een No Sugar Daddies chocoladesnor van oor tot oor :-).

We willen dat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst kunt genieten van onze chocopasta. Daarom is duurzaamheid belangrijk voor ons. De cacao in onze chocopasta is UTZ gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en planeet. Verder zijn al onze ingrediënten biologisch en gebruiken we alleen recyclebaar verpakkingsmateriaal.

No Sugar Daddies chocopasta: voor alle kinderen die van chocopasta houden… en stiekem ook voor grote mensen.

Lecker verkoopt alle drie de smaken:
Melk, puur en hazelnoot