Ontdek de Weydeland Kaas sensatie
Onze Hollandse kaas wordt gemaakt van de beste verse weidemelk. De koeien grazen op de uitgestrekte polders van Nederland. Deze grond is iets ziltig, wat weidemelk oplevert die van nature romiger is. Dit maakt dat Hollandse Gouda kaas bijzonder smeuïg en romig is.
Weydeland Kaas
Onze Weydeland kaas wordt op duurzame wijze bereid door CONO Kaasmakers uit de Midden-Beemster. Dit is een boerencoöperatie die samen met de boeren de lekkerste en eerlijkste kaas maken van de beste melk.
Alle Weydeland kazen zijn geheel lactosevrij en bereid met vegetarisch stremsel.
De Weydeland koeien lopen zodra het kan buiten in de weide (weidegang). Koeien die in de wei grazen vertonen meer natuurlijk gedrag, zitten lekkerder in hun vel en zijn daardoor gezonder. En dit proef je terug in de smeuïgheid van onze Weydeland kaas!
Weydeland 48+ Graskaas
Een heerlijke jonge kaas, alleen verkrijgbaar in mei en juni. Super romig en zacht!
Weydeland 48+ Jong
De jongste Weydeland variant. Zeer zacht en romig dankzij slechts 4 weken rijping.
Weydeland 48+ Belegen
Een stevige romige kaas, met een volle smaak. 4 maanden gerijpt maar nog steeds lekker romig.
Weydeland 48+ Rijck
Een unieke brockelkaas. Zeer rijp van smaak, karakteristiek en knisperend in de mond. 20 maanden gerijpt.
Weydeland 48+ Unieck
Heerlijke overjarige brockelkaas (30 maanden gerijpt) met prachtige kristallen in het zuivel.
Weydeland 48+ Minder zout
Heerlijke overjarige brockelkaas (30 maanden gerijpt) met prachtige kristallen in het zuivel.
Weydeland 48+ Komijnenkaas Jong Belegen
Romige kaas met komijnzaadjes. 8 weken gerijpt, lekker romig!
"De Weydeland kaas van Lecker is echt een aanrader! Heerlijke smaken en altijd verse producten."
Klant van Lecker Kaas, Noten & Delicatessen