Gert & Gre

on

De belegen Boerenkaas van Gert en Gre is vol van smaak en voor de kaasliefhebbers een hele fijne kaas om in huis te hebben. Of je er je boterham mee belegd, een smaakvolle tosti mee maakt of lekker gebruikt als rasp over een ovenschotel of pasta, dit is kaas zoals kaas hoort te smaken.

Wil je een lekkere kaasfondue die niet te pittig is? Gebruik dan een deel van deze lekkere Boerenkaas van Gert en Gre, wij raspen het vers voor je. Gert en Gre belegen boeren kaas

De Boerenkaas van Gert en Gre is belegen en mag niet ontbreken op een lekkere borrelschaal. De kaas is 16 weken gerijpt en wordt gemaakt van rauwe melk. Als je zwanger bent dan mag je helaas deze kaas niet eten.

Boerenkaas wordt met liefde en ambacht bereid op de boerderij en is een puur natuur product. Er is qua smaak best veel verschil tussen verschillende boerenkazen. Dit heeft te maken met de omgeving, het soort koe, de bereiding, de rijping en alles wat daar invloed op heeft. Voor 1 kilo boerenkaas heb je 10 liter melk nodig, ga maar na hoe hard de boer moet werken voor een lekker stukje kaas!

De Boerenkaas van Gert en Gre zit in ons standaard assortiment van Boerenkazen. Zo een boerenkaas is een flinke jongen en weegt zo’n 16 kg. Op verzoek snijden wij de kaas in plakken. Heb je iets te vieren? Vraag dan naar de aantrekkelijke mogelijkheden om bijvoorbeeld eens een lekkere borrelschaal mee te nemen met bijvoorbeeld de kaas van Gert en Gre.

beschuitje,gert en gre,boeren

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden hoe de Boerenkaas van Gert en Gre smaakt? Kom dan gezellig bij ons langs in de winkel, we laten hem graag proeven.

Wijn/Bier advies: Ga je voor rode wijn? Kies dan een licht en fruitig wijntje. Kies voor een witte ook een fruitig soepel wijntje maar geen zoete wijn. Een lekker koud pilsje is een aangename combinatie.