Boer Brak

on

De extra belegen Boerenkaas van Boer Brak is een hele populaire Boerenkaas. Veel van onze klanten hebben de rijpe, volle smaak van deze kaas geproefd, die precies voldoet aan de verwachtingen van een extra belegen kaas. Niet te oud, lekker snijbaar en een pittige smaak.

Boer brak extra belegen

Boer Brak is natuurlijk een hele lekkere kaas voor op brood, maar ook in een lekkere Boeren fondue is deze kaas de smaakmaker! En wat dacht je van heerlijke vers geraspte extra belegen kaas over de pasta? Ook bij de borrel is dit een kaas waarover gesproken mag worden!

 

In Augustus 2017 won Boer Brak de titel ‘Lekkerste Boerenkaas van Zuid Holland’. De klanten van Lecker weten het al een hele tijd, Boer Brak is een hardloper in onze kaaswinkel. Ben je nieuwsgierig naar deze prijswinnaar? Kom dan gezellig langs in onze kaaswinkel! Met trots laten wij je deze ambachtelijk en met liefde bereide Boeren extra belegen kaas proeven.

 

 

We onderschatten vaak hoeveel werk er in in een Boerenkaas zit. 10 pakken melk is er nodig voor 1 kilo Boer Brak kaas. En als de kaas gemaakt is, dan moeten we 25 weken geduld hebben. De kaas van Boer Brak moet namelijk rijpen. Echte kaas dus, en dat vraagt om geduld. Maar als die 25 weken om zijn dan is hij klaar om in onze winkel te liggen.

Wijn/Bier advies bij deze extra belegen Boerenkaas van Boer Brak: Een lekker (speciaal) biertje, een mooie Tawny port, een soepele droge witte wijn of een volle rode wijn.

Ga je op vakantie en ben je bang dat je heimwee krijgt naar Boer Brak? We sealen hem gratis voor je!